Witamy !!! - prosimy się przedstawić :-)
post# 288
Zakładam ten temat bo widzę ,że nieśmiałość czasem blokuje pierwsze wypowiedzi. Proszę wszystkich którzy trafią na ten temat, a jeszcze nie przedstawili się, o pierwszy post i powrot do młodzięczych lat. Szkoła Ledboard ma ambicje wychować was na dobrych Ledbordzistów..
Zdolnych szybko nagradzamy - niebawem oceny
Belfer
wszystko co nas otacza ma sens, tylko jeszcze nie wiemy jaki - choć z dnia na dzień....
brollymitsu
status użytkownika: przedszkolak(O)
postów 4
Witam Wszystkich.
Nazywam się Łukasz i jestem z okolic Warszawy. Na razie nie jestem właścicielem telebimu/ów ale po mału staram się osiągnąć ten cel.
Obecna moja wiedza na temat wyświetlaczy Led nie jest taka duża jak u Was, ale z miłą chęcią będę się uczył od starszych i bardziej doświadczonych kolegów/koleżanek.
Dotychczas rad udzielał mi Twórca ledbord i ledgo za co bardzo dziękuje
Pozdrawiam wszystkich ledbordzistów,
Łukasz
bannershop
status użytkownika: licealista(O)
postów 84
Witajcie szanowni dostawcy soczystej reklamy.
Jestem tu nowy i nie zamierzam wejść w posiadanie telebimu....natomiast zamierzam projektować dla Was super-animacje w dowolnym formacie.
Dotychczas zajmowałem (i nadal zajmuje) się animacją na strony www.
Przyznaje się że na telebim zrobiłem dwie animacje
Jeśli chcecie je zobaczyć?....zapraszam
http://banner-shop.com.pl
....na stronie głównej kliknij w "BANERY"...
ppilas
status użytkownika: Belfer(TR)
postów 575
Czyli jak masz na imię ?
topolq
status użytkownika: Belfer(R)
postów 95
mierz zamiary na siły - kolego. Spotykają się tu ludzie którzy się na tym znają
czornyangel
postów 2
hehe Witam , ja również Łukasz z małopolskiego.
nie jestem włascicielem, nie chce nabyć ani też nie obserwuje tak tylko z nudów.
Warto się uczyć- zaś niewiedzą zapychać wolny czas.
ppilas
postów 575
To witamy nie reklamodawcę, nie telebimiarza, nie obserwatora tylko Łukasza
chusto
status użytkownika: gimnazjalista(TR)
postów 16
No to i ja się przedstawię bo wstawiłem swoje telebimy do mapki. Mam na imię Paweł i swoje żywiciele mam w Kędzierzynie-Koźlu
Grafikę robię sobie sam
Pozdrawiam
ADVIM
status użytkownika: gimnazjalista(T)
postów 23
Witam
Mam na imię Michał i mieszkam we Wrocławiu. Swoje cudeńko również tu posiadam.
topolq
status użytkownika: Belfer(R)
postów 95
Witamy kolego ! Zachęcam do kontaktu z koordynatorem to człek który wie gdzie ucho przyłożyć
Mariuszbemowo
postów 6
Witam, mam na imie Mariusz, jestem z Warszawy i mam 2 malutkie tablice ledowe tj 2,25m2 i 1,5m2 ale tylko do obsługi moich sklepów oswietleniowych. Na razie zbieram informacje, aby w przyszłosci zainwestować w jakiś 1 wiekszy telebim tj 6 do 12 m2 w centrum Warszawy, ale to wszystko jest tak potwornie drogie !!! Rozpatruję nawet wersje: wynajem od kogos na pół roku, aby się przekonac, czy to jest opłacalne ... Na razie ... obserwuje
ppilas
postów 575
Witam serdecznie
Staram się pomagać więc jak by co to wal śmiało!
Ps. Warszawa dobre miasto na inwestycje , więc pomyśl o większych
ArsSignum
status użytkownika: przedszkolak(T)
postów 5
witam serdecznie. jak pogoda pozwoli w ciągu miesiąca powstanie największy telebim w Radomiu i w promieniu 70km od Radomia. Zlokalizowany on będzie przy rondzie Warszawskim, największym i najbardziej ruchliwym rondzie, będzie miał 40m2 a ja zaś będę miał przyjemność zarządzać tym ekranem.
pozdrawiam i liczę na owocną współpracę:)
Jacek
ppilas
postów 575
Witaj! Widzę ,że Radom się rozwija
. Jeszcze jedna prośba - cena r/100 i jakie bedą godziny emisji. Za kilka dni będzie automat do wyliczania kosztów niemal wszystkich kampanii, więc proszę tylko o 2 cenki m/100 i r/100. Jak masz jakieś problemy to kontaktuj się ze mną z poziomu kontakt ( koordynator ) a tak wogóle mam na imie Paweł. Mam nadzieje na mały reportaż zdjęciowy ze stawiania ekranu w środku zimy.
Sorka ale jak możesz to wstaw dokładny adres bo Ci trochę zmieniłem - mapka google nie widzi takich tekstów
Pozdrawiam
SmartLED
status użytkownika: licealista(T)
postów 51
Witam.
Wszystkich forumowiczów reprezentuje firmę SmartLED , w niedługim czasie postaram się opisać w skrócie nasze produkty , jak również pomóc w różnych sprawach serwisowych czy obsłudze ekranów.
Pozdrawiam
Jarosław Kwarciak
Songo
postów 67
Witam wszystkich.
Mam na imię Szymon, od jakiegoś czasu staram się "postawić" telebim w Krakowie, jestem coraz bliżej, już tylko zgłoszenie do UM zostało i powstanie największy telebim w Krakowie. Jak wszystko załatwię na pewno do Was zawitam.
Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów.
ppilas
postów 575
Witaj, Kraków dobre miasto na telebim. Serdecznie zapraszam - nie inwestuj w oprogramowanie, dostaniesz za free od ledboard
Songo
postów 67
Jak już będę wiedział wszystko co i jak z moim telebimem to na pewno się odezwę:)
tedyy
status użytkownika: przedszkolak(TR)
postów 5
Witam serdecznie wszystkich starszych i młodszych forumowiczów i dzień dobry Panie Belferze:)
Kuba ze Środy Wlkp pragnie zasiąść w tej szkolnej ławie. Z LEDami mam do czynienia od niespełna roku, reklamą na nich zajmuję się od pół roku (jeden ekran - Jarocin) i muszę przyznać że to bardzo smaczny kawałek chlebka. W przyszłości mam apetyt na inne lokalizacje, a innym głodnym LEDowcom, życzę smacznego:)
Pozdrawiam
Basza
postów 1
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Radek z okolic Nowego Sącza z tej strony. Wpadłem na to forum, gdyż planuję zacząć działać w temacie telebimów i być może już niebawem na jednej z sądeckich kamienic zawiśnie mój ekranik. Bardzo mnie to cieszy, że istnieją takie fora, jak to, bo jednak ogrom informacji, jakie tutaj można znaleźć znacząco ułatwia zapoznanie się z tematem telebimów. A dla kogoś takiego jak ja jest to absolutna nowość, z którą nigdy nie miałem do czynienia.
Zapewne już niebawem zarzucę tych obeznanych w temacie garścią pytań, ale póki co życzę wszystkim udanego weekendu
Gorąco pozdrawiam
ppilas
postów 575
Kto pyta nie błądzi, więc pytaj i nie błądź
Jest wiele do nauki, od odpowiedniego miejsca, po odpowiedni rozmiar i pith. Te 3 rzeczy są podstawą do nadziei na dobry biznes. Wiele się dzieje, więc nastaw mocno uszy i podejmuj właściwe decyzje.
Pozdro
streisand
postów 4
Witam szanownych Kolegów
mam na imię Robert i od dłuższego czasu obserwuje i czytam to forum także "konkurencyjne" :). Postanowiłem się przedstawić, bo jak nietrudno się domyślić to staram się postawić pierwszy własny telebim
Pozdrawiam serdecznie!
powerek
status użytkownika: student(T)
postów 154
serdecznie witamy i zapraszamy do współpracy
ppilas
postów 575
Witaj! Zanim zrobisz pierwsze kroki dowiedz się wszystkiego czego powinieneś. Biznes nie jest łatwy. Miejsce wydaje się być najważniejsze. Szukaj najlepiej Galerii Handlowych , na takie lokalizacje stawjają najwięksi - M1, Tesco, Ikea. Do lokalizacji musisz dobrać rozmiar no i proporcje - ostatnio wyrabia się pogląd o tak naprawdę dwóch , 16:9 i 3:1. Ta ostatnia jest standardem w USA w Polsce natomiast jest ich niewiele jednak powstają - firma Ad-vision postawiła takich kilka i bardzo sobie chwalą.
streisand
postów 4
Witam.
Dzięki za rady, już jakiś czas przyglądam się tematowi ekranów i widzę, że to nie jest taka prosta sprawa. Pozwoliłem sobie założyć temat odnośnie zezwolenia na budowę a przyczepy z ekranem i cierpliwie czekam na wypowiedzi:)
P.S. Ktoś wie jaki jest powód, że nie można się zarejestrować na telebimy.org ? Pytam o to bo czytałem tu sporo na temat tego portalu;) (jeżeli to pytanie nie na ten dział to przepraszam)
Pozdrawiam
spotyreklamowe
postów 5
SPOTYREKLAMOWE.INFO
Spoty reklamowe na telebim LED. Produkcja spotów reklamowych i animacji na ekrany LED. Tanie Spoty na Telebim.
http://www.spotyreklamowe.info/portfolio
Email: kontakt@spotyreklamowe.info
Tel: +48 519 149 938
Tel: +48 535 709 500
GG: 40430704
You Tube: http://www.youtube.com/user/spotyreklamoweINFO
Vimoe: http://vimeo.com/user9936814
Daily Motion: http://www.dailymotion.com/spotyreklamoweINFO
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Spotyreklamoweinfo/336908193005073
Google Plus: https://plus.google.com/100134900895122183857/posts
sunbird
postów 1
Witam wszystkich forumowiczów,
Mam nadzieję, że uda mi się skończyć do przyszłego tygodnia i wtedy będę mógł przedstawić Wam - forumowiczom swoje portfolio.
Zacznę od tego czym się zajmuję: produkuję spoty reklamowe, zajmuję się identyfikacją wizualną firm, projektuję wszelką grafikę oraz strony internetowe. Jak to mówią: "szewc w dziurawych butach chodzi", więc jak przystało na poczciwego szewca - ze względu na natłok pracy - nie skończyłem jeszcze strony
Prywatnie - mam na imię Bartek, interesuję się muzyką, sztuką, oczywiście grafiką, lubię dobry film, jak mam tylko czas to także sporty
PS. Zrealizowałem niedawno spot przeciw ACTA. Jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać tu lub na priv, wyślę w odpowiedniej rozdzielczości na e-mail. Link poniżej:
Pozdrawiam wszystkich
ppilas
postów 575
Witaj!
Gratulacje!
W naszej bibliotece Board Connecta już został umieszczony. Dziś osobiście włączyłem na 2 nośnikach w Kaliszu. Fajny spot z pomysłem
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.