WOŚP dla powodzian
Witam, może są chętni?, poniżej załączam list od WOŚP
list:
Szanowni Państwo,
w imieniu Fundacji Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy zwracam się z gorącą prośbą o pomoc w organizacji akcji STOP POWODZIOM! zaplanowanej na 4 lipca 2010 roku. Jej celem jest zebranie środków na zakup sprzętu potrzebnego do podjęcia szybkich działań mających uchronić zagrożone tereny przed skutkami powodzi. Chcemy kupić min. bardzo wydajne motopompy, które pomogą w pracy strażakom niosącym pomoc poszkodowanym.
Prosimy Was o emisję naszych spotów powodziowych trwających 10 sekund (oczwiście można je dowolnie zapętlić). Nadają się do emisji zarówno z dźwiękiem jak i bez niego. Przygotowałem wersję 16/9 oraz 4/3.
WAŻNE: specjalny numer SMS będzie działał WYŁĄCZNIE w dniu zbiórki, 4 lipca, w związku z czym prosimy o podmianę spotu na ten z numerem SMS w dniu 4 lipca. To bardzo istotne, gdyż pozwolenie na zbiórkę dostaliśmy od MSW tylko w dniu powodziowego Finału.
Bardzo proszę o odpowiedź czy będą Państwo w stanie wyemitować nasze spoty i w jakich miastach, a jeżeli to możliwe- proszę również o rozesłanie tej informacji do innych firm do których mogliśmy do tej pory nie dotrzeć. W przypadku problemów technicznych z plikami- proszę o kontakt.
więcej informacji o zbiórce na naszych stronach: http://www.wosp.org.pl
Pliki avi do pobrania z FTP:
http://ftppublic.wosp.org.pl/powodz_telebim/
Pozdrawiam,
Łukasz Widziszowski
Dział Multimedialny
ADVIM
status użytkownika: gimnazjalista(T)
postów 23
We wtorek wieszam ekran wreszcie we Wrocławiu. Tam się na pewno pojawią spoty WOŚP
ppilas
status użytkownika: Belfer(TR)
postów 575
Kalisz, Stańczukowskiego 27 - LED-GO agency - wykona
SUNLED
status użytkownika: student(T)
postów 154
U mnie spot WOŚP DLA POWODZIAN JEST EMITOWANY..
ris
postów 28
coś jakoś mało nas
, może to przez wakacje
, ja ze swojej strony odesłałem link z adresem gdzie umieściłem ten list do Pana Łukasza z WOŚP, więc pewnie tu zajrzy
, oczywiście dziękuję wszyskim co "zagrają w tej orkiestrze" i zapraszam jeszcze tych co nie świecą, sądzę że te 10sek nas nie zbawi, a pewnie chociaż troszkę pomoże
Pozdrawiam wszystkich
Krzysiek
LEDinfo
status użytkownika: przedszkolak(T)
postów 7
spot WOŚP jest na ekranach w Sanoku i Lesku
WOSP
status użytkownika: przedszkolak(O)
postów 1
Chciałbym w imieniu Fundacji Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy serdecznie Wam podziękować za wsparcie (nie pierwszy już raz) naszej niedzielnej akcji. Nie sądziliśmy że Wasze środowisko działa i komunikuje się tak sprawnie. Mam nadzieję że kolejną akcję przygotujemy ze sporym wyprzedzeniem i że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik
Pozdrawiam serdecznie,
Łukasz Widziszowski
Fundacja WOŚP
ppilas
postów 575
Oczywiście ,zapraszamy do komunikacji z nami. Z chęcią pomagamy.
W niedziele zamieniamy spoty - pamiętajmy!!!
Ps. Jak byśmy mogli liczyć na logotyp na waszej str z linkiem, bylibysmy pełni szczęścia
SUNLED
postów 154
Moim zdaniem szkoda , że tylko jeden dzień był wyswietlany ten spot z nr sms.. Jakby co to polecam się na przyszłość..
SUNLED
postów 154
WOŚP w 2011. Juz niedługo FINAŁ . Jak z emisją spotu ?? Będą chętni ??
SUNLED
postów 154
Zainteresowanym przesyłam informację na temat wyswietlania spotów WOŚP
" Przygotowaliśmy dla Was pakiet spotów promujących 19 Finał WOŚP. Na naszym serwerze FTP znajduje się kilka wersji w różnych formatach (4/3 oraz 16/9) i kodekach (AVI Cinepac i MP4 H264). Wersje spotów bez audio nazwane są "spot_telebim".
W przypadku gdy emisja będzie odbywała się na monitorach z możliwością emisji fonii - prosimy o pobranie plików nazwanych spot_telewizyjny. Zawiera ścieżkę audio z lektorem oraz podsumowaniem Jurka.
http://ftppublic.wosp.org.pl/SPOTY_XIX_FINAL/TELEBIMY/
W przypadku pytań i problemów prosimy o kontakt (Łukadz Widziszowski, tel. 695-870-007, mail l.widziszowski@wosp.org.pl <mailto:l.widziszowski@wosp.org.pl>). Jednocześnie zachęcamy do fotografowania Waszych ekranów na tle okolicy (w momencie wyświetlania naszego spotu) i nadsyłania ich do nas.
Pozdrawiam,
Krzysiek Dobies, WOSP "
ppilas
postów 575
Ah Mirek, z ciebie to są LUDZIE
Oczywiście przystępuję i oby tak wszyscy. W zeszłym roku na moim ekranie udało się przekazać poprzez licytacje na allegro ponad 1200 zł, mam nadzieję na powtórkę.
AGgroup
status użytkownika: przedszkolak(TR)
postów 4
Witam
oczywiście,że przyłączamy się do takiej akci
pozdrawiam
ledcity
postów 6
Witam ,
Jesteśmy z wami !
ppilas
postów 575
Wklejajcie jeśli to mozliwe zdjęcia - będzie fajnie jak trafi tu moze kiedyś Jurek i zobaczy jak się temat rozwija co roku?
Jacekw72
postów 8
Witam
przyłącze sie z przyjemnością.
Jacekw72
postów 8
A to moja fotka
Jacekw72
postów 8
SUNLED
postów 154
Czy w tym roku ktos bedzie dysponował spotem dla WOSP ??
ris
postów 28
spoty właśnie się produkują
, dostałem informację, że jak będą gotowe
to zostaniemy poinformowani skąd je pobrać
ppilas
postów 575
Też mam takie info. Napewno znajdą się osoby, którym los naszych dzieci nie będzie obcy i przyłaczą się do znanej już na całym świecie orkiestry. SIEMA
SUNLED
postów 154
NO TO CZEKAMY NA SPOTY
SIE MA
Songo
status użytkownika: licealista(T)
postów 67
W Krakowie mamy mieć WOŚP, przesłałbym go dalej ale spot jest specjalnie przygotowywany na Kraków.
Wojtek
status użytkownika: przedszkolak(TR)
postów 3
Kurde już prawie sylwester a tu dalej spotu na 2012 nie ma?
ris
postów 28
Witam
WOŚP 2012 - link do spotów na telebimy:
ftp://public:okmnji90@85.232.245.174/20FINAL_spotyTV/20Final_spot_telebim.zip
jak będzie potrzebny link do grafiki to tutaj
:
FTP 85.232.245.174
usr: public
pwd: okmnji90
katalog 00_ELEMENTY_GRAFICZNE_19_FINAL_WOSP_2011